Sluit menu

Carrière traject

Onze vacatures

 • Sales Associate

  Als Sales Associate komt u terecht in een jong en dynamisch team. U staat in voor de verkoop van beleggingsvastgoed, nieuwbouwappartementen en tweede verblijven.

  Lees meer over deze functie

 • Fieldcoach Sales

  Als Fieldcoach bent u eindverantwoordelijk voor het behalen van een topverkoopsresultaat binnen uw regio. Hierbij staat u in voor het motiveren en dagelijks begeleiden van uw verkopers in de field. U rekruteert uw eigen team en leidt dit team alsof het uw eigen onderneming is!

  Lees meer over deze functie

 • Fieldcoach Sales Nederland

  Als Fieldcoach Nederland bent u eindverantwoordelijk voor het behalen van een topverkoopsresultaat binnen uw regio. Hierbij staat u in voor het motiveren en dagelijks begeleiden van uw verkopers in de field. U rekruteert uw eigen team en leidt dit team alsof het uw eigen onderneming is!

  Lees meer over deze functie

 • Account Manager Nederland

  Als Account Manager vastgoed ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze projecten. Voor onze klanten ben jij het enthousiaste aanspreekpunt. Multitasking is je op het lijf geschreven. Je stelt prioriteiten en (bege)leidt als geen ander verschillende projecten tegelijk.

  Lees meer over deze functie

 • Bekijk al onze vacatures
 • Stap 1: Begin als Junior

  Nieuwe medewerkers krijgen in hun beginperiode begeleiding en ondersteuning van senior-profielen. Dankzij de wekelijkse inhouse training van de Twin Academy word je steeds beter in je job zodat je kan blijven groeien en je beter de wensen van de klant kan vervullen.

 • Stap 2: Groei tot Senior

  Elke dag delen managers hun skills en ervaringen met elkaar om de samenwerking met de klanten vlekkeloos te laten verlopen. De bedoeling is dat ook jij successen boekt en op termijn je vaardigheden doorgeeft aan je eigen team.

 • Stap 3: Word partner

  Wie drie jaar lang mooie resultaten boekt, krijgt de kans om met ons een partnership aan te gaan. Zo bouw je je eigen business unit uit en ben je verzekerd van je succes op lange termijn.

Ontdek meer over onze carrieres

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Schrijf u in op de nieuwsbrief
 • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.